V parku

Název: V parku

Autor: Jaroslav Mareš

Popis: autorská fotografie, 67 x 50 cm, bez rámu, vysoce kvalitní trvanlivý tisk na materiál se saténovým povrchem 240 g/m2

​​Vyvolávací cena:  1 600 Kč

Jaroslav Mareš (1958), původem z Proseče, absolvent Fakulty strojního inženýrství, žije a pracuje v Poličce.

Jeho fotografická tvorba zahrnuje řadu témat, jakými jsou např. snímky lidí v jejich přirozeném prostředí, městská krajina a detaily architektury. Věnuje se i foto-grafice a digitálním montážím.

Je členem Svazu českých fotografů a Fotoklubu Svitavy, realizoval 11 samostatných výstav, na dalších 19 se podílel jako spoluautor. Jeho práce byly vícekrát publikovány ve fotografických časopisech. Získal více než dvě desítky ocenění, jeho snímky jsou mj. ve sbírce Svazu českých fotografů, Městské knihovny v Poličce a v dalších sbírkách. V roce 2011 reprezentoval Poličku na 12. výtvarném salonu královských věnných měst, loni Městská galerie v Poličce realizovala jeho autorskou výstavu. Je nositelem prestižního ocenění Mistr Svazu českých fotografů.

Více také na: www.fotomares.cz